aboutus

Jiaxing Store Display Innovation Co., Ltd.

Jiaxing Store Display Innovation Co., Ltd. Jiaxing Store Display Innovation Co., Ltd. Jiaxing Store Display Innovation Co., Ltd. Jiaxing Store Display Innovation Co., Ltd.
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 100-500
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

SDI, een professionele vervaardiging van vertoningsrek in Zhejiang China. Met 20 jaar ervarings, hebben wij ons eigen R&D-team en meer dan 100 geschoolde arbeiders in de fabriek. Nadruk op het ontwerp, de techniek, de productie en de levering van vertoningsinrichtingen.

 

Wij hebben meer 1000 producten wijd worden gebruikt in bibliotheken, scholen, de ziekenhuizen, detailhandels, kruidenierswinkelopslag, giftwinkels, boekhandels, warenhuizen, inbare winkels, handel-shows, galerijen, musea, garage.

 

Onze vertoningen klaar voor gebruik in diverse counter-top, van de vloertribune, muur-onderstel of latje-muur beeldscherminstellingen.

 

Wij kunnen voor merkkoopwaar ontwerpen met het gebruiken van verschilmateriaal.

 

Wij zijn nadruk op de eigenschappen van Vertoningsrek aan maart uw echte vraag, omvatten de Enkele meeste gemeenschappelijke kenmerken afsluitbare wielen of gietmachines, regelbare hoogte, beweegbare haken, en het interne opschorten.

 

Wij begrijpen dat het verschepen de kosten voor vertoningsrek duur zijn, wanneer wij voor nieuw geval, daar zijn veel manieren ontwerpen om kosten te besparen die u kunt nuttig vinden.

Geschiedenis

Sinds jaren 1995, heeft het Punt van de industrie van Aankoopvertoningen springed omhoog in China, zijn de meeste bedrijven fabrikant concentreerden zich op één typemateriaal, zoals metaal, MDF, plastiek.

 

Vanaf 2000, Ons team met de productie van de Uitvoerzaken van de beeldschermsystemendienstenOpbrengsoem producten voor gasten overzee.

 

In 2009, begonnen wij op het werk van product R&D, zijn wij nadruk op ontwerp voor Merk Aangepast Vertoningsrek, Adverterend Vertoningsmateriaal met druk.

 

 

Dienst

SDI voordelen:

1. Wij zijn fabrikant, kunnen wij zowel ontwerp als productiediensten verlenen.

2. Wij hebben veilige en unieke productieprocessen, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, en redelijke prijs.

3. Met ongeveer 20 jaar de professionele van de productievervaardiging ervarings, de gevorderde machines en de bekwame arbeiders, dringen wij altijd bij het maken van de beste kwaliteitsproducten aan voor u.

4. Met goed geloof, oprechte en eerlijke houding, kunt u de beste dienst van ons krijgen.

5. De goede dienst en hoog - de kwaliteit kan ons verzekeren om handelsrelatie op lange termijn met klanten te vestigen.

6. Ons product kan aan vertoningsjuwelen, elektronische producten, horloge, schoonheidsmiddel, glazen, schoenen, speelgoed etc. worden gebruikt.

Ons Team

Ons team heeft Professionele klantenservice, R&D en meer dan 100 geschoolde arbeiders in Metaalworkshop, MDF workshop, Plastic workshop, die workshop drukken

 

Nadruk op het ontwerp, de techniek, de productie en de levering van vertoningsinrichtingen.

 

Contactgegevens